Untitled, Kokkola

Bike World

Bike World - Suomen suurin moottoripyöräkauppa

 

Bike World myy neljällä paikkakunnalla moottoripyöriä, mönkijöitä, mopoja, skoottereita, lisätarvikkeita ja vaihtopyöriä. Netin merkitys ostopäätösten tekemisessä on tiedostettu suureksi ja siksi he halusivat uudistaa sivunsa.

Erityisen lisäpiirteen moottoripyöriin keskittyvälle sivustolle luo suomalaisen kesän pituus. Myyntiaika on lyhyehkö ja työtahti on silloin hyvin kiivas. Toinen merkittävä asia on ostopäätöksen hitaus, kun asiakas vertailee kuukausikaupalla tuotteiden välillä. Siksi Bike World tarvitsi jotain erityistä, että varmistettaisiin asiakkaiden palaaminen sivuille.

Automaattinen päivitys tietokantaintegraatiolla

Sivuston sisältämät tuotetiedot päivittyvät suoraan kolmannen osapuolen tietokannoista, joten kuvat ja hinnat ovat ajan tasalla - ilman kesällä hyvin kiireisen henkilöstön päivitysrasitetta.

Tietokantaintegraatio

Aivan uutta Suomessa - MP-huutokauppa

Sivuston houkuttimeksi ideoitiin huutokauppa, jossa kesän aikana tuodaan mielenkiintoisia pyöriä ja tarvikkeita myyntiin. Huutokaupan moottorina toimii Huuto.net.

Työryhmä

Vastasin sivuston konseptisuunnittelusta ja rakennesuunnittelusta. Sivuston tuotannossa kokonaisvastuullisena yhteistyökumppanina oli Netcomp Oy:sta Mika Mäenpää, ohjelmistosuunnittelija Janne Raja-aho ja graafikko Heli Ruoho.

Bike Woldin työryhmässä toimivat Bike Woldin toimitusjohtaja Mika Kouki ja Oy Brandt Ab:n toimitusjohtaja Hannu Krook.

www.bikeworld.fi